• Geri dön

  • 194 Görüntülenme

  • 151 Haber

  • 2.353 İşletme görüntülenme


DeFacto’nun yeni ‘Desert Rider’ koleksiyonu çölün büyüleyici dokusuyla hayat buluyor. Hem kadın hem erkeklere konforlu ve göz alıcı bir stil sunan Desert Rider, minimal dokunuşları ve sadelikte gizli detayları ile çabasız bir şıklık vadediyor.

Global moda markası DeFacto, yaklaşan sıcak havaları sofistike ve yalın bir koleksiyonla karşılıyor. Çölün göz alıcı renk skalasını barındıran koleksiyonda bej ve toprak tonları hakimiyet sürüyor. Hem bohem hem de modern stillere hitap eden koleksiyonun erkek tasarımlarında minimal detaylara sahip ceket ve gömlekler, özgün desenlerle tasarlanan kısa kollu gömlekler, yalın bir duruş kazandıran pantolonlar yer alıyor. Koleksiyonun kadın tasarımlarında ise modern desenlere sahip tulum ve takımlar, keten kumaşın hafifliği ile bütünleşen şort ve ceketler dikkat çekiyor.

Keten, poplin gibi hafif kumaşlardan tasarlanan koleksiyon, sezonun trendi natürelliği simgelerken yaklaşan sıcak günlerde de cilde nefes aldıran tasarımlardan oluşuyor. Yaz mevsiminin vazgeçilmezi olmaya aday Desert Rider koleksiyonu, zamansız tasarım çizgisi sayesinde çağdaş görünümler sunuyor.



Mesaj GönderKAPAT
İşletmeye mesajınızı iletin.
İPTAL